Medeonföretag

VVR Våga Vägra Rädsla coaching

Jag arbetar varje dag med att förstå och utveckla mig själv för att öka mitt egna välmående och glädje i livet. Detta kan vara genom att uppnå mål, titta på film eller umgås med vänner. Tyvärr har det inte alltid varit mitt fokus.

Under lång tid hade jag en elak inre röst i mitt huvud som slog på mig själv mentalt, hårt och regelbundet.

  • Du är inte värd något.
  • Det viktiga är inte att du mår bra, det viktiga är att du får din omgivning att må bra.
  • Be inte andra människor om hjälp för du är så jäkla besvärlig som stör dem med dina problem.
  • Äh ryck upp dig. Sluta vara så klen, trött och känna dig nedstämd – bit ihop och kör på va fasen.

Jag skulle aldrig i mitt liv uttrycka mig så mot andra, och ändå gjorde jag det mot mig själv dagligen.  Vändningen kom 2018 när jag kom i kontakt med personlig utveckling och började jobba med mig själv. Idag har jag en mycket snällare inre röst som gör att jag mår bättre, har mer glädje i livet och vågar ta mig an större utmaningar än jag någonsin kunnat tänka mig innan. Arbetet med rösten pågår fortfarande, men jag har kommit en bra bit på vägen.

Mitt mission är därför  att sprida medvetenhet och hjälpa individer i samtal att bli snälla mot sig själva. Jag är övertygad om att effekten av att vi blir snälla, och börjar prioritera oss själva, är ett liv fullt av glädje, välmående och självförverkligande.


KONTAKT
Simon Lundegard
T 0793-32 82 65
E info@vvr-coaching.com
W https://www.medarca.com

ADRESS
VVR Coaching
Medeon Science Park
205 12 Malmö

VISITING ADDRESS
Per Albin Hanssons väg 41
205 12 Malmö

Medeon är en viktig life science-nod med sin centrala placering och specifika nätverk som erbjuder en av Öresundsregionens bästa tillväxtmiljöer för företagande och främjar utbytet mellan akademi, det offentliga och näringslivet.

Catrine Pauckstadt
Communications Manager