Medeon Blogg

Krönika från Medeon

Hösten står för dörren med alla dess fantastiska och sprakande färgskalor. Luften är krispig och vi kan njuta av fantastiska dagar. På Medeon är det full aktivitet i vanlig ordning. I Medeons inkubator ryker det av idéer, entreprenörsprogram och nya entreprenörer.

Medeon flash news


Vi vill alla hälsa Medeonbolaget Ascelias nya CMO, dr Carl Bjartmar varmt välkommen till Medeon! Carl kommer senast från tjänsten som CMO för Wilson Therapeutics.


”Ascelia Pharma är ett läkemedelsbolag som specialiserar sig på att utveckla nyskapande medicin för att förbättra livslängden och livskvaliteten för personer som lever med cancer. Företaget är baserat på Medeon Science Park i Malmö – mitt i Medicon Valley – ett ledande europeiskt kluster för ”life science”.

För mer information, besök  Ascelia.


Medeon hälsar även Kidong Lee varmt välkommen till Medeons inkubator!VDD, Världsdiabetesdagen Skåne: lördagen den 10 november på Clarion Hotel & Congress Malmö Live

Medeon i samverkan med Lunds universitet, Lunds universitets Diabetescentrum, Diabetesföreningen i Skåne och Diabetes Samverkan Sverige uppmärksammar Världsdiabetesdagen! 
Dag Hammarskjölds torg 2, Malmö (goda parkeringsmöjligheter)

Fri entré - Aktiviteter för hela familjen - Utställningar med det senaste inom diabetes - Nytt inom diabetesvården - Föredrag om aktuell forskning

Tid: Klockan 09.30 - 15.00

Hela programmet, se länk: www.vddskane.com


På våra event som gått av stapeln, för att nämna några: M-lunch, HealthTech 2018 fördjupning (i samverkan med 8till5 live), Diabetes Samverkan Sverige, Medeons VD-lunch och NLSDays (Nordic Life Science Days), har det nätverkats, minglats och nya affärskontakter har skapats. Eventen har varit välfyllda.

Har ni missat eller bara är nyfikna, finns en hel del av våra redan arrangerade aktiviteter på Medeons facebook-sida eller på Catrine Pauckstadts LinkedIN-sida. 


Anteckna i kalendern

Medeons evenemangHÖSTEN 2018

  • 10/11 VDD, Världsdiabetesdagen Skåne, Malmö Live
  • 13/11 DSS, Nationellt möte
  • 22/11 Medeons VD-lunch OBS! Ändrat datum

  • 30/11 E-hälsoseminarium i samverkan med LUDC & Lunds universitet
  • 4/12 DSS, Nord
  • 13/12 Lucia

  • 17/12 Medeons Jul-lunch på Chilla&P OBS! Ändrat datum


Externa evenemang


Är du en organisation som finns i vår omvärld kan du lägga upp dina evenemang inom Life Science på Medeons hemsida.


Nyheter

Läs om vad som händer i vår omvärld.

Facebook

Medeon har en egen fb-sida, gå in och gilla, nätverka, dela med dej och ta del av information.

Medeons Life Science-nätverk

Här kan ni ansöka om medlemskap. 
Vill ni veta mer, kontakta Catrine Pauckstadt, catrine.pauckstadt@medeon.se


Vi önskar er alla en fortsatt skön höst!

Medeonhälsningar

Ulf, Catrine, Carina, Victoria, Bengt

Medeon är en viktig life science-nod med sin centrala placering och specifika nätverk som erbjuder en av Öresundsregionens bästa tillväxtmiljöer för företagande och främjar utbytet mellan akademi, det offentliga och näringslivet.

Catrine Pauckstadt
Communications Manager