Partnerskap

TOTALPARTNER

AWA

Awa är en heltäckande affärspartner inom immaterialrätt. Vi hjälper våra kunder att etablera, försvara och kommersialisera immateriella tillgångar för att skapa bästa möjliga avkastning på dessa tillgångar.

Kontaktperson: Malin Wennberg
Webbsida: http://www.awa.com

PLUSPARTNER

Moll Wendén Advokatbyrå

Moll Wendén erbjuder kvalificerad affärsjuridisk rådgivning. Våra kunder är ofta välkända och finns inom alla branscher. Med vår bas i Malmö tar vi en aktiv roll i den regionala näringslivsutvecklingen, bland annat genom vårt engagemang för  start-up bolag och unga entreprenörer. Moll Wendén har lång erfarenhet av affärsjuridiskt arbete och vi arbetar lika ofta internationellt som nationellt.

Kontaktperson: Stefan Wendén
Webbsida: http://www.mollwenden.se/

Max Matthiessen

Max Matthiessen har sedan 1889 hjälpt företag och privatpersoner att fatta välgrundade beslut om pensioner, försäkringar och placeringar. På Max Matthiessen brinner vi för att förstå varje enskild individs situation, behov och hur man vill att framtiden ska se ut. Vi gör detta genom kvalitativ individuell rådgivning. Vi vet att det personliga mötet gör skillnad. Idag har vi cirka 600 medarbetare på ett 30-tal orter över hela Sverige.

Kontaktperson: Erik Malmström
Webbsida: https://www.maxm.se/

Max Matthiessen

Prevas

Prevas är ett utvecklingshus där påhittigheten står i centrum. Med hög teknisk kompetens och affärsförståelse hjälper vi kunder att dra större nytta av vår tids teknikutveckling. Nytta för människor, planeten och ekonomin. Prevas startade 1985 och är idag 800 medarbetare i Sverige, Danmark och Norge. Life Science är Prevas största marknad med över 140 kunder där vi är en prioriterad partner när kunder behöver hjälp med rådgivning, utveckling och kvalitetssäkring. Och nu är vi nyfikna på att komma i kontakt med er!

Kontaktperson: Gunilla Grundström
Webbsida: http://www.prevas.se/lifescience/

BASPARTNER

Pragati

Vi på Pragati AB arbetar som ekonomikonsulter och är specialiserade på bred ekonomisk rådgivning. Vi har siktet inställt på våra kunders utveckling och lönsamhet. Som kund får du en namngiven kontaktperson som bistår med löpande ekonomiarbete och rådgivning utifrån er utvecklingsfas. Vi erbjuder en totallösning och kan bland annat bistå med kvalitetssäkrade månads- eller kvartalsrapporter, stöd och råd vid emissioner eller optionsprogram eller coachning inför presentationer för investerare. Välkommen att kontakta oss!

Kontaktperson: Sofia Brantmark
Webbsida: http://www.pragati.se/

Knightec

Knightec är ett konsultföretag inom teknik, digitalisering och ledarskap med fler än 800 medarbetare fördelade på 10 orter i Sverige. Vi jobbar tillsammans i team för att förbättra människors liv genom innovativa och hållbara lösningar. Genom vår expertis stöttar vi våra kunder i deras digitala transformation inom flertalet olika branscher, där Life Science är en betydande del. Inom Life Science är vi specialiserad inom regelstyrda områden med fokus på kvalitet, produkt- och produktionsutveckling. Vi ser fram emot att få lära känna er för att tillsammans förflytta oss framåt och stärka er konkurrenskraft.

Kontaktperson: Rickard Steiner
Webbsida: http://www.knightec.se

Ctrl Alt Konsult

Vi kan hjälpa ert företag att agera som er interna IT-avdelning och ser till att IT-miljön är uppdaterad vad det gäller mjukvara, hårdvara och uppdateringar. Vi utför nyförsäljning, nyinstallation, uppgraderingar, underhåll av befintliga miljöer. Vill ni ha hjälp vid upphandlingar? Då sitter vi gärna med och förhandlar samt går igenom offerterna ni har fått in. Produkter som vi erbjuder är datorer (PC/Mac) och tillbehör, skrivare/MFP, Office 365 samt serverlösningar.

Kontaktperson: Joacim Mårtensson
Webbsida: http://www.ctrl-alt.se/

Partnerskap

Deloitte

Deloitte är ett av Sveriges ledande revisions- och konsultföretag med 1000 medarbetare på ett trettiotal orter över hela landet. Vi är verksamma inom revision, skatt, riskhantering, finansiell rådgivning, management consulting, implementering av verksamhetssystem och outsourcing av ekonomifunktioner.
Webbsida: http://www.deloitte.se/

SEB

Vi följer dig hela vägen från idé till eget företag, och har anpassade lösningar grundat på företagets nuvarande och kommande behov.
Vi blev av Finansbarometern utsedda till Sveriges småföretagsbank 2012 för våra satsningar på attraktiva lösningar för företag och företagare, och är den ledande nordiska affärsbanken.
Webbsida: http://www.seb.se
Facebook: http://www.facebook.com/sebsverige

DSS PARTNER ACTIVE (DIABETESSAMVERKAN SVERIGE)

PHARMA DEV GROUP (PHARMA DEVELOPMENT GROUP)

 

Medeon är en viktig life science-nod med sin centrala placering och specifika nätverk som erbjuder en av Öresundsregionens bästa tillväxtmiljöer för företagande och främjar utbytet mellan akademi, det offentliga och näringslivet.

Catrine Pauckstadt
Communications Manager