Medeon Blogg

Krönika från Medeon

Vilken vår vi har haft, medelhavsvärme! Trots hettan har det varit full fart på Medeon hela våren!

Även i år var temat på Medeons Vår Fest den 24 maj, M-Day, som står för: Medeon – Mat – Musik – Mötesplats. Det var en mycket varm och fartfylld kväll med musik och kåseri-underhållning av ”Claes Virdeborn, övertandläkare, klinikchef och underhållare ”.

Sommaren står för dörren och snart nalkas det lite välförtjänt sommarledighet. Sol, bad och bara vara här och nu. Men innan dess, glöm inte att redan nu anteckna i kalendern inför höstens aktiviteter, se nedan.

Almedalen närmar sig! Ni som ska dit, kom gärna på frukostmöte på Dagens Medicins Vårdtorg. Här medverkar Medeon Science Park & Incubator i samverkan med SmiLe Incubator i ett samverkansprojekt med DI Digital, Löser digitala tjänster vårdens tillgänglighetsproblem?

Vi vill slå ett extra slag för konferensen NLSDays - Nordic Life Science Days den 10-12 september, där Medeon medverkar. Plats: Stockholm, Waterfront. Mer information finns på hemsidan.

Kalendarium

Hösten

5/9 Medeons VD-lunch
10/9 NLSDays, Nordic Life Science Days, Stockholm
1/10 M-lunch
18/10 Medeons Life Science nätverk, SDS Health Tech
21/11 Medeons VD-lunch
13/12 Lucia
19/12 Medeons Jul-lunch

Länkar

Medeon evenemang

Externa evenemang

Är du en organisation som finns i vår omvärld kan du lägga upp dina evenemang inom life science här.

Nyheter

Läs om vad som händer i vår omvärld.

Facebook

Medeon har en egen sida på FB. Gå in och gilla, nätverka, dela med dig och ta del av information.

Medeons Life Science-nätverk

Här kan du ansöka om medlemsskap i Medeons nätverk. Vill ni veta mer, kontakta Catrine Pauckstadt, catrine.pauckstadt@medeon.se

Vi önskar er alla en skön och avkopplande sommar!

Medeonhälsningar
Ulf, Catrine, Victoria, Bengt, Carina

Medeon är en viktig life science-nod med sin centrala placering och specifika nätverk som erbjuder en av Öresundsregionens bästa tillväxtmiljöer för företagande och främjar utbytet mellan akademi, det offentliga och näringslivet.

Catrine Pauckstadt
Communications Manager