Medeon Blogg

Nya Team Medeon

Sedan i våras har Medeon AB utökats med två anställda, Johanna Søger och Magdalena Almén.

Johanna Søger kommer närmast från MKON, där hon bland annat arbetat med att organisera internationella medicinska konferenser och kongresser. Johanna kommer att arbeta som projektledare för nya Medeon-projekt.

Vår andra nya medarbetare är Magdalena Almén som närmast kommer från Malmö universitet (Biofilms - Research Center for Biointerfaces) där hon främst arbetade som koordinator bl.a. med ”Open Lab Skåne”. Magdalena har tidigare varit anställd på Medeon och är nu tillbaka som projektledare för nya Medeon-projekt. Vi hälsar båda varmt välkomna till bolaget och till Medeon Science Park.

I organisationen finns sedan tidigare ytterligare fyra anställda medarbetare. Carina Christensson som varit anställd på Medeon sedan 2018 och som är ansvarig för Medeons inkubator och vidare projektledare för vårt nationella nätverk DSS, Diabetes Samverkan Sverige. Catrine Pauckstadt, anställd på Medeon sedan 2004, är kommunikationsansvarig och verksamhetsutvecklare för Medeon AB. Ulf G Andersson, anställd sedan 2014, är VD för Medeon AB och slutligen Bengt Lövdén, fd VD och numera senior advisor.

Nu blickar vi framåt och ser med tillförsikt fram emot nya initiativ och en positiv utveckling för Medeon.

På bilden ser ni hela ”Nya Team Medeon” 2021. Tveka inte att kontakta oss vid behov eller för att ge oss tips och förslag på hur vi gemensamt kan vidareutveckla ett framgångsrikt Medeon eller bara för ett snack i korridoren.

Medeon är en viktig life science-nod med sin centrala placering och specifika nätverk som erbjuder en av Öresundsregionens bästa tillväxtmiljöer för företagande och främjar utbytet mellan akademi, det offentliga och näringslivet.

Catrine Pauckstadt
Communications Manager