Medeon Blogg

Krönika från Medeon

Fantastiskt med sol och värme! Även denna vår har vi haft mer eller mindre medelhavsvärme i södra Sverige. Trots värmen har det varit full fart på Medeon hela våren!

I år gick temat på Medeons Vår Fest den 23 maj i After Work-modell. Vi hade en härlig eftermiddag/kväll med mingel, mat, musik och dryck där ”Sax on the Beat” förgyllde kvällen med DJ ”Summer Vibes” och otrolig saxofon live-musik. Nästa år då Medeon fyller 35 år kommer det bli ett större evenemang i någon form.


Sommaren står för dörren och snart nalkas det lite välförtjänt sommarledighet. Sol, bad och bara vara här och nu. Men innan dess glöm inte att redan nu anteckna i kalendern inför höstens aktiviteter, se nedan.


Almedalen närmar sig! Ni som ska dit, läs vidare: http://www.almedalsveckan.info


Vi vill slå ett extra slag för konferensen NLSDays, Nordic Life Science Days den 10-12 september, där Medeon medverkar även den här gången. I år är det i Malmö på Malmömässan. Medeon samverkar i en diabetes-supersession.

HAR NI MISSAT ”MEDEON NEWS FLASH”

Vinster i Venture Cup Syds Regionala final. Stort grattis till TVÅ Medeonbolag, MEDARCA och INNOVOSENS! Två av fyra bolag som vann Region Syds final och därmed kvalificerade sig till den nationella finalen den 24 september i Göteborg. Lycka till!


HUS H, Medeon expanderar med 4000 kvm. Byggplanerna följs, Wihlborgs Fastigheter och Veidekke och rapport om bygget skickas ut internt till Medeon-verksamheterna varje månad.

Kalendarium

Hösten

  • 4/9 Medeons VD-lunch nr 3
  • 10/9 NLSDays, Nordic Life Science Days, Malmö, MalmöMässan 10-12 sept.
  • 23/9 M-lunch
  • 30/9 Researcher’s Program, 30/9-2/10, fm.
  • 16/10 Medeons Life Science nätverk, , Sustainibility policy.
  • 20/11 Medeons VD-lunch
  • 13/12 Lucia
  • 19/12 Medeons Jul-lunch, OBS prel datum.

MEDEONS EVENEMANG

Här hittar du Medeon evenemang.

Externa evenemang

Är du en organisation som finns i vår omvärld kan du lägga upp dina evenemang inom life science på vår sida för externa evenemang.

NYHETER

Läs om vad som händer i vår omvärld.

FACEBOOK

Medeon har en egen sida på fb Gå in och gilla, nätverka, dela med dej och ta del av informationen på länken nedan. http://sv-se.facebook.com/MedeonSciencePark

MEDEONS LIFE SCIENCE-NÄTVERK

Vill ni veta mer kontakta Catrine Pauckstadt på catrine.pauckstadt@medeon.se. Här kan du ansöka om medlemskap.

Vi önskar er alla en skön och avkopplande sommar!

Medeonhälsningar
Ulf, Catrine, Carina, Gabriella, Bengt

Medeon är en viktig life science-nod med sin centrala placering och specifika nätverk som erbjuder en av Öresundsregionens bästa tillväxtmiljöer för företagande och främjar utbytet mellan akademi, det offentliga och näringslivet.

Catrine Pauckstadt
Communications Manager