OM MEDEONVÄLKOMMEN TILL MEDEON


Medeons filosofi är att varje tillväxtbransch har sina unika behov. Vårt fokus ligger på kunskapsintensiva företag inom life science (läkemedel, medicinteknik, bioteknik och hälsovård). Ett stimulerande företagsklimat med idealiskt läge innebär bland annat:


Anpassade lokaler med möjlighet att bygga nytt

Nära samarbete med sjukvård och universitet

Starka inkubator- och nätverksfunktioner

God service med bl a reception, växel, resebyrå och restaurang

VI SKAPAR PLATS FÖR FLER
Idag rymmer Medeon ett 60-tal företag och attraherar allt fler bolag. Tillväxten i forskningsparken är god och nya byggnader planeras som kommer att ge området en attraktiv profil och atmosfär. Totalt är mer än 100 000 kvm reserverade för verksamheter inom life science-området. 

Vill du veta mer om möjligheterna på Medeon är du alltid välkommen att kontakta oss.

Ulf G Andersson
VD
Tel  040-32 10 23
E-post ulf.g.andersson@medeon.se


Catrine Pauckstadt

Kommunikationsansvarig
Tel  040 - 32 10 22 
E-post catrine.pauckstadt@medeon.se


Affärsidé
Forskningsparken Medeon skall erbjuda en av Öresundsregionens bästa tillväxtmiljöer för företagande inom life science och skall därigenom bidra till tillväxt i näringslivet, nyföretagande och ökad sysselsättning i Malmöregionen.
 

Vision

Medeon Science Park skall vara en viktig aktör i det medicinska Malmö och Medicon Valley – en forskningspark som i samverkan med Skånes universitetssjukhus, Lunds universitet och Malmö högskola erbjuder en kreativ och inspirerande miljö för företag inom life science i Öresundsregionen.

 
Fakta
Medeon är en forskningpark reserverad för företag verksamma inom life science. Parken erbjuder kontor och konferensmöjligheter, delaktighet i  kompetensnätverk, inkubatorstöd för nyetablerade företag samt servicefunktioner såsom reception och restaurang. Medeon ligger centralt placerat i attraktiva Malmö, i direkt anslutning till Skånes universitetssjukhus, Lunds universitet och Malmö högskola.
     
     
     
     
     

 

 

Medeons ägare